سیستم اسناد و مدارک، به منظور دریافت، ردیابی، مدیریت و ذخیره اسناد، کاهش مصرف کاغذ و پیادهسازی استانداردهای مدیریت کیفیت در کسب و کارها مورد استفاده قرار میگیرد. نرم افزار بایگانی اسناد در ERP تیمیار زیرسیستم یا قسمتی از ماژول اسناد تیمیار است. ERP تحت وب و یکپارچه تیمیار، با توجه به دیگر سیستمها و زیرسیستمهای مورد نیاز کسب و کار؛ مدیریت، سازماندهی و بایگانی کارا و مؤثر اسناد را ایجاد میکند.
انتخاب یک نرم افزار مدیریت اسناد و مدارک مناسب، سبب بهبود سازماندهی پوشهها، فایلها و بایگانی اسناد و مدارک میشود. با استفاده از راهکار مدیریت اسناد و مدارک تیمیار، کسب و کارها قادر خواهند بود تا اسناد خود را بهصورت کارا و مؤثر، مدیریت، سازماندهی و بایگانی نمایند.
سیستم مدیریت اسناد یکپارچه تیمیار، امکان آرشیو الکترونیک، بازیابی، کنترل فرآیند ایجاد و تأیید اسناد را به گونهای که سوابق فعالیتهای انجام شده بر روی اسناد قابل کنترل و پیگیری است، ایجاد میکند. این سیستم در تعامل با سایر ماژولهای نرم افزار ERP یکپارچه تیمیار مانند اقدامات (تسکها)، پورتال، اتوماسیون اداری، ارتباط با مشتری (CRM) و سایر ماژولهای مرتبط، کلیه قابلیتهای یک نرم افزار جامع اتوماسیون اداری و نامهنگاری را فراهم آورده است.
زیرسیستمهای نرم افزار بایگانی مدارک تیمیار
فرایندها، سیستمها، زیر سیستمها و عملیات خودکار نرم افزار بایگانی مدارک تیمیار
فرایندها
سیستمها، زیر سیستمها و ماژولهای مرتبط
سایر عملیات خودکار
ویژگیهای کلیدی مدیریت اسناد و مدارک تیمیار
در نرم افزار بایگانی اسناد ، ذخیره و بازیابی اسناد و همچنین بازیابی آنها به طور کامل، بهینه پیادهسازی شده است. از جمله قابلیتهای برنامه مدیریت اسناد تیمیار در این زمینه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
تنظیمات مدیریت اسناد |
در نرم افزار بایگانی اسناد تیمیار امکان اعمال سیاستها و رویههای مختلف از بدو ایجاد سند تا انتشار آن وجود دارد. قابلیتهایی که در این راستا در تیمیار فراهم آورده شده عبارتند از:
دستهبندی اسناد و ارجاع انواع سند اداری از جمله نامه به سایر پوشهها و یا کارتابل سایر کاربران |
اعمال تنظیمات هوشمند روی پوشهها |
مدیریت نسخه در نرم افزار بایگانی اسناد تیمیار این امکان را فراهم ساخته که کاربران بتوانند نسخههای مختلف از یک سند را ببیند و یا آنها ویرایش کنند. در واقع تاریخچهای از تغییرات اعمال شده روی اسناد توسط کاربران مختلف نگهداری شده و امکان بازگشت به آن نسخهها وجود دارد. همچنین ابزاری در نظر گرفته شده که با استفاده از آن میتوان تفاوتهای دو نسخه مختلف از یک سند را مشاهده کرد.
قابلیت مقایسه نسخ در سند ایجاد شده |
در نرم افزار بایگانی اسناد تیمیار این قابلیت وجود دارد که کاربران مختلف متناسب با دسترسیهایی که برایشان در نظر گرفته همزمان و بهصورت بلادرنگ ( Realtime ) روی اسناد مشترک کار کنند و عملیات نمایش، ویرایش و حذف این اسناد بهصورت یکپارچه مدیریت و کنترل شود.
نرم افزار مدیریت اسناد تیمیار امکان مدیریت یکپارچه اسناد را در ارتباط با سایر سیستمها و نرمافزارها فراهم آورده است. این یکپارچگی به واسطه پشتیبانی از ابزارهایی همچون مدیریت جریانکار و سیستمهای مدیریت محتوا و همچنین استانداردهایی مثل SOAP و REST و استفاده از API میسر میباشد.
در نرم افزار مدیریت اسناد تیمیار این قابلیت وجود دارد که بتوان علاوه بر فیلدهای پیشفرض، فیلدهای شخصی کاربران که با عنوان متا دیتا ( Metadata ) شناخته میشود، تعریف کرد و آنها را برای هر یک از اسناد مقداردهی کرد.
ایجاد متادیتا دلخواه |
در نرم افزار بایگانی اسناد تیمیار، این امکان وجود دارد که بتوان فرمهای مختلف با فیلدهای متفاوت تعریف کرد و در ایجاد یا ویرایش اسناد، اینفرمها را اضافه کرد. قابلیتهایی همچون طراحی فرم با فونت و فرمتهای مختلف، اجباری/اختیاری کردن مقداردهی فیلدها، تعیین فیلدهای محرمانه، نمایش/عدم نمایش فیلدها و ... از جمله قابلیتهای اضافه کردن فیلدهای شخصی کاربران به اسناد در سیستم آرشیو اسناد تیمیار است.
ایجاد فرم دلخواه |
در سیستم مدیریت اسناد تیمیار، با پشتیانی از تمهیدات، قابلیتها و پروتکلهای امنیتی، امنیت و حفاظت از اسناد سازمان تضمین شده، سرویسهای امنیتی نظیر یکپارچگی، محرمانگی، دسترسپذیری و ... فراهم آورده شده و در نهایت کلیه دسترسیها به اسناد در همه سطوح سازمان کنترل میشود. در این زمینه، اعطای انواع دسترسی به پوشهها و یا هر یک از اسناد به تفکیک کاربران و یا گروههای کاربری فراهم آورده شده است و این اعطای دسترسی میتواند بهصورت دستی و یا ارثبری از سطوح بالایی باشد.
با پشتیبانی از فرایندها و تکنولوژیهای هوش تجاری (BI) در نرم افزار مدیریت اسناد تیمیار، امکان تهیه گزارش بر اساس اطلاعات دلخواه کاربران روی انواع نمودارها و تحلیل دادهها و همچنین تهیه انواع گزارش روی اسناد و ایجاد ویجت در داشبورد کاربران نظیر اسناد جهت اطلاع، جهت امضاء، جهت تأیید، و ... میسر میباشد.
گزارش آخرین تغییرات اسناد |
گزارش اسناد جهت اطلاع |
گزارش اسناد جهت امضا |
گزارش اسناد جهت تائید |
در تیمیار این امکان وجود دارد که بتوان به واسطه شاخصگذاری، اسناد الکترونیکی را پیگیری کرد. اختصاص شناسه منحصر به فرد، طبقهبندی بر اساس متادیتا و محتوا، پشتیبانی از پرسوجو و بازیابی اطلاعات از جمله قابلیتهایی هستند که سیستم مدیریت اسناد تیمیار در این زمینه میتواند در اختیار کاربران قرار دهد.
در نرم افزار بایگانی اسناد تیمیار هم میتوان اسناد را بهصورت دستی به پوشهها و یا کارتابل کاربران ارجاع داد و هم میتوان بر اساس یک جریانکار مشخص و تعریف شده آنها را در سازمان به گردش انداخت. این قابلیت در همکاری یکپارچه ماژول اسناد و BPMS نرم افزار ERP تیمیار فراهم آورده شده است.
در سیستم مدیریت اسناد تیمیار، جستوجو پیشرفته جهت اعمال فیلتر بر اساس اطلاعات مختلف روی اسناد و همچنین جستوجو بر اساس محتوا در سیستم آرشیو اسناد تیمیار فراهم آورده شده است.
فیلتر اسناد |
قوانین اعتبارسنجی دادهها در تیمیار به منظور بررسی خرابی و مشکلات اسناد، از دست رفتن تأییدیهها و امضاها، غلطهای املایی، فرمت اسناد، و مسائلی از این قبیل، ابزارهای مناسبی را فراهم آورده است. از جمله این ابزارها میتوان به ابزارهای بررسی و اصلاح خطا و همچنین بررسی مشکلات فایلها اشاره کرد.
بازیابی اسناد حذف شده |
بازیابی نسخه های قبلی |
در سیستم مدیریت اسناد تیمیار، امکان پذیرش و پردازش تصویر اسناد کاغذی از دستگاههایی مثل اسکنر و پرینترهای چند منظوره و همچنین بهکارگیری فنآوریهایی همچون OCR و OMR وجود دارد.
تعیین مسئولین مرتبط با اسناد |
تعیین سطح دسترسی اسناد |
تشخیص کامل بودن اطلاعات از روی رنگ پوشه |
جزئیات شماره گذاریها |
به اشتراک گذاری اسناد از طریق مطلع کردن دیگر کاربران |
گزارشات اسناد ثبت شده و تأیید شده |