نرم افزار مدیریت فرایندها و فرم‎‌ها

سیستم نرم افزار مدیریت فرایندها و فرم‌ها ERP تیمیار

نرم افزار مدیریت فرایندها و فرم‌ها، راهکاری مناسب جهت توسعه سریع و آسان فرم‌ها و جریان‌های کاری است. با استفاده از این ابزار، فرم‌های مرتبط با کسب‌وکار، بدون نیاز به کدنویسی طراحی شده و با فراخوانی فرم دلخواه‌، در اختیار افراد سازمان قرار می‌گیرد. نرم‌افزار مدیریت فرایندها و فرم‌ها در تیمیار، زیرسیستم یا قسمتی از ماژول اقدام این ERP است. ERP تحت وب و یکپارچه تیمیار، با توجه به سیستم مدیریت منابع سازمان و دیگر سیستم‌ها و زیرسیستم‌های مورد نیاز یک کسب و کار، امکان طراحی و استفاده از فرم‌ها و جریان کاری‌های متفاوت را در واحد‌های سازمانی مختلف به کاربران و مخاطبین سیستم می‌دهد. طراحی مناسب فرم‌ها و جمع‌آوری داده‌های صحیح منجر به کاهش تولید اطلاعات غلط و اشتباهات سهوی شده و آرشیو صحیح اطلاعات را به همراه دارد.

در نرم افزار مدیریت فرایندها و فرم‌های یکپارچه، قابلیت اتصال هر یک از اقدامات به سایر اقلام اطلاعاتی در واحد‌های مختلف نظیر پروژه‌ها‌، جلسات، اسناد و CRM وجود دارد. امکان استفاده از فرم‌ها در هر یک از اقلام اطلاعاتی (فاکتور فروش، پرونده پرسنلی، رسید انبار، نامه اتوماسیون و...) وجود دارد. این موضوع، عمده مشکلات سیستم‌های جزیره‌ای را پوشش داده و به دلیل انتقال لحظه‌ای اطلاعات زیرسیستم‌ها، بدون دخالت کاربر، امکان بروز خطا و عدم همخوانی اطلاعات را به شدت کاهش داده است. سیستم مدیریت فرایندها و فرم‌ها می‌تواند به بخش‌های مختلفی کمک کند از مدیریت تولید گرفته تا سیستم کنترل تولید.

سیستم مدیریت فرم‌ها و فرایندها یکپارچه تیمیار ، زیر سیستم یک ماژول مستقل بوده که یک بستر مناسب را جهت تعریف جریان‌های کاری (گردش کار)، پیگیری اقدامات و تسک‌ها، تعریف فرم‌های مورد نیاز سیستم‌های مختلف یک کسب و کار را فراهم آورده است. نرم افزار مدیریت فرایندها و فرم‌های تیمیار با سیستم‌های ارتباط با مشتری ( CRM ) ، مدیریت پروژه ، پورتال (سایت‌)‌، منابع انسانی و ... به صورت یکپارچه در ارتباط است.

نرم افزار مدیریت فرایندها

 

نرم افزار مدیریت فرایندها؛ یک مفهوم چند بعدی

نرم افزار مدیریت فرایندها بسیاری از مسائل فرایندی مربوط به بخش‌های مختلف سازمان‌ها را حل و فصل می‌کند. برای این منظور، باید سیستمی را به کار بگیرید که بیشترین سازگاری را با فرایندهای کسب و کارتان داشته باشد. چنین سیستمی می‌تواند اجزای فرایندی سازمانتان را در مسیر تحقق اهداف تعیین شده سازماندهی کند. اما چرا نرم افزار مدیریت فرایندها جایگاه ویژه‌ای در بین سیستم‌های مختلف سازمانی دارد؟ مزایای چنین نرم‌افزاری برای کسب و کارها کدامند؟ در این مطلب قصد داریم ساز و کار این سیستم بسیار کاربردی را جهت مدیریت بهتر فرایندهای سازمانی بررسی کنیم. بنابراین، با تیمیار همراه باشید تا در این خصوص به موضوعات زیر بپردازیم.

  • نقش نرم افزار مدیریت فرایندها در سازمان و چرایی لزوم استفاده کردن از سیستم برای آن
  • مهم‌ترین کاربردهای نرم افزار مدیریت فرایندها برای کسب و کارها
  • الزامات انتخاب و راه‌اندازی کردن نرم افزار مدیریت فرایندها در سازمان
  • قابلیت‌های کلیدی نرم افزار مدیریت فرایندها

 

نرم افزار مدیریت فرایندها

 

مدیریت فرایندهای سازمانی به چه معنا است؟

نرم افزار مدیریت فرایندها برای کسب و کار (‏BPM: Business Process Management‏) به اعتبار تعریف گارتنر، عبارت است از به‌کارگیری ابزارها ‏و روش‌های مختلف برای طراحی، مدل‌سازی، اجرا، نظارت و بهینه‌سازی فرایندهای کسب و کار. در واقع، فرایند کسب و کار، رفتار افراد، سیستم‌ها، اطلاعات و به‌طور کلی، اجزای سازمانی را در جهت دستیابی به نتایج کسب و کار و طبق راهبردی مشخص، هماهنگ می‌کند.‏‏ مدیریت فرایندها بر ایجاد فرایندی منسجم و خودکار جهت انجام دادن تراکنش‌های معمول و تعاملات انسانی تمرکز دارد. در نتیجه، با ‏کاهش ضایعات و دوباره‌کاری‌ها و افزایش کارایی کلی سازمان، به کاهش هزینه‌های عملیاتی آن کمک می‌کند.‏

 

منظور از نرم افزار مدیریت فرایندها چیست؟

نرم افزار مدیریت فرایندها (BPMS: Business Process Management System )‏ پلتفرمی است که فرایندها را اجرا می‌کند؛ در نتیجه، این سیستم را می‌توانیم بستری برای مدیریت فرایندها بدانیم. ‏‏سیستم‌های مدیریت فرایند کسب و کار ‏‏ابزارهایی را برای مدیریت کردن و خودکارسازی فرایندهای کسب و کار فراهم می‌کنند و به دست‌اندرکاران سازمان این امکان را می‌دهند تا از ‏‏آن برای روان‌سازی امور سازمان کمک بگیرند. در ادامه به برخی نکات مهم در خصوص سیستم مدیریت فرایندها اشاره می‌کنیم.

  • نرم افزار مدیریت فرایندها ابزار نیست بلکه پلتفرمی برای این کار است. ‏این سیستم ‏‏زیرساختی را فراهم می‌کند تا از ‏BPM‏ و ابزارهایش به‌صورت بهینه استفاده شود.
  • سیستم مدیریت فرایند کسب و کار می‌تواند تا حد زیادی کارایی کسب و کارتان را بهتر کند. این سیستم امکان تعریف کردن فرایندهایی را به‌منظور ارتباط بهتر کارکنان، افزایش دقت، کاهش ‏هزینه‌ها و افزایش خدمات مشتری فراهم می‌کند.
  • به‌کارگیری سیستم مدیریت فرایندها به کاهش خطاها و ارتقای همکاری بین بخش‌های مختلف سازمان کمک می‌کند.
  • نرم افزار مدیریت فرایندها رویکردی سیستماتیک برای بهبود فرایندهای کسب و کار است. یکی از نتایج استفاده کردن مناسب از این سیستم، داشتن نیروی کاری ‏شادتر و مولدتر است که منجر به رضایتمندی مشتریان، درآمد بیشتر و هزینه‌های کمتر ‏‏می‌شود.‏
  • سازمان‌های فعال در حوزه سیستم‌های ‏BPM‏ می‌توانند یکی از متدولوژی‌های مختلف ‏BPM‏ یعنی شش ‏‏‏سیگما و ناب را انتخاب کنند و به کار بگیرند.

 

مزایای استفاده کردن از نرم افزار مدیریت فرایندها  برای کسب و کارها چیست؟

نرم افزار مدیریت فرایندها برای کسب و کار به سازمان‌ها کمک می‌کند تا به سمت تحول دیجیتال کامل حرکت کنند و بتوانند اهداف سازمانی بزرگتری را در افق فعالیتشان ترسیم کنند. در ادامه به برخی از مهم‌ترین مزایای استفاده از سیستم ‏BPM‏ ‏در سازمان اشاره می‌کنیم.

  • بهبود چابکی کسب و کار: بهینه‌سازی فرایندهای کسب و کارها برای همگام شدنشان با شرایط ‏بازار ضروری است. ‏سیستمی نظیر نرم افزار مدیریت فرایندهای تیمیار‏ به سازمان‌ها کمک می‌کند تا در فرایندهای کسب و کارشان تأمل کنند، در آن‌ها تغییرات مثبتی ایجاد کنند و دوباره اجرایشان کنند. در نتیجه، ایجاد تحول درگردش کاری و سفارشی‌سازی ‏فرایندهای کسب و کار باعث می‌شود تا سازمان‌ها پاسخگوتر شوند و بینش عمیق‌تری نسبت به اثرات تحولات سازمانی کسب کنند.
  • کاهش هزینه‌ها و افزایش درآمد: پلتفرم مناسب مدیریت فرایند کسب و کار، تنگناها را شناسایی و برطرف می‌کند؛ در نتیجه، از هزینه‌ها در طی زمان می‌کاهد. اثر چنین تحولی می‌تواند کاهش زمان فروش ‏محصول از طریق دسترسی سریع‌تر مشتریان به خدمات و محصولات باشد که نهایتاً منجر به فروش و درآمدزایی بیشتر می‌شود. همچنین، راهکارهای ‏BPM‏ می‌توانند موقعیت‌های کاهش ضایعات سازمان را ردیابی و شناسایی کنند و با کنترل کردن آن‌ها هزینه‌ها را کاهش و سودآوری را افزایش دهند.
  • ارتقای کارایی کسب و کار: ادغام کردن فرایندهای سازمانی به کمک سیستم‌هایی نظیر تیمیار، ظرفیت جدیدی را برای بهبود کلی کارایی فرایندها ایجاد می‌کند. در این‌صورت، صاحبان فرایند با آگاهی از شرایط می‌توانند از نزدیک بر تأخیرها نظارت داشته باشند و در صورت نیاز، منابع ‏اضافی به آن‌ها تخصیص دهند. از طرف دیگر، اتوماسیون و حذف موازی‌کاری‌ها با استفاده از نرم افزار مدیریت فرایندها، کارایی فرایندهای کسب و کار را بیشتر می‌کند.
  • بهبود نظارت: نرم‌افزار ‏BPMS اتوماسیون را در سازمان فعال و نظارت آنی بر معیارهای ‏کلیدی عملکرد را تضمین می‌کند. در نتیجه، ارتقای شفافیت باعث مدیریت کارآمدتر امور و اصلاح بهتر ساختارها ‏و فرایندها در اثر ارزیابی عملکرد می‌شود.‏
  • سازگاری و امنیت: نرم افزار مدیریت فرایندها تضمین می‌کند که سازمان‌ها مطابق استانداردها کار می‌کنند و روزآمد هستند. همچنین، این سیستم می‌تواند اقدامات ایمنی و امنیتی را با مستندسازی مناسب رویه‌ها و ‏تسهیل سازگاری، ارتقا دهد. در نتیجه، سازمان‌ها می‌توانند کارکنانشان را ترغیب کنند تا از دارایی‌های سازمانی ‏اعم از اطلاعات خصوصی و منابع فیزیکی در برابر سوء استفاده، گم شدن یا سرقت محافظت کنند.‏

 

مزایای استفاده کردن از نرم افزار مدیریت فرایندها

 

سازمان‌ها چه زمانی باید از سیستم مدیریت فرایند کسب و کار استفاده کنند؟

در ادامه، فرایندهایی را مرور می‌کنیم که استفاده کردن از نرم افزار مدیریت فرایندها برای آن‌ها قطعاً در درازمدت برای سازمان سودآور خواهد بود.

  • ‏فرایندهای پویا که باید از نظر الزامات قانونی روزآمد باشند؛ مثل تغییر در مدیریت اطلاعات مشتری در پی ‏‏‏تغییرات قوانین مالی یا حریم خصوصی.‏
  • ‏فرایندهای تجاری پیچیده که هماهنگی و همسویی چندین واحد تجاری و بخش‌های ‏‏‏کارکردی یا گروه‌های کاری سازمان را لازم دارند.
  • ‏ فرایندهای اندازه‌گیری مأموریت که مستقیماً یک معیار کلیدی عملکرد را بهبود می‌بخشند.‏
  • ‏ فرایندهای کسب و کاری که برای تکمیلشان یک یا چند نرم‌افزار قدیمی نیاز است.‏
  • ‏فرایندهای کسب و کار دارای بخش‌هایی که به‌صورت دستی انجام می‌شوند و نیاز به تحولی سریع دارند.

منظور از اتوماسیون فرایند کسب و کار چیست و چه ارتباطی با نرم افزار مدیریت فرایندها دارد؟

نرم افزار مدیریت فرایندها در کسب و کار (‏BPA: Business Process Automation‏) و مدیریت فرایند به‌نوعی مکمل یکدیگر هستند، اما مثل نیستند. ‏BPA‏ به خودکارسازی فرایندها مربوط است، اما سیستم ‏BPM‏ مدیریت فرایندها را در بر می‌گیرد که ممکن است شامل اتوماسیون باشد یا نباشد. اتوماسیون فرایندهای کسب و کار به هر روشی اطلاق می‌شود که برای ساده‌سازی فرایندها از طریق اتوماسیون به کار می‌رود. این روش‌ها می‌توانند برنامه‌ها و ابزارهایی باشند که هدفشان ارتقای بهره‌وری، چابکی، کارایی و انطباق در وظایف روزمره ‏‏کسب و کار است.‏ نمونه‌های رایج فرایندهایی که از ‏BPA‏ استفاده می‌کنند، عبارتند از:‏

  • ورود و خروج کارکنان
  • درخواست‌های مرخصی
  • درخواست‌های منابع انسانی
  • تشکیل پرونده هزینه
  • درخواست تجهیزات جدید
  • درخواست‌های پشتیبانی ‏IT

 

انواع سیستم‌های مدیریت فرایند کسب و کار کدامند؟

سیستم‌های ‏BPM‏ را می‌توانیم بر اساس هدفی که دارند به دو نوع مختلف به شرح زیر تقسیم کنیم.

  • سیستم مدیریت فرایندهای سیستم‌محور (یا یکپارچه‌محور)‏

این نرم‌افزار فرایندهایی را مدیریت می‌کند که عمدتاً به سیستم‌های ‏فعلی و بدون دخالت انسانی کسب و کار مربوط هستند؛ مثل ‏HRMS، ‏CRM و ‏ERP‏. این سیستم ادغام‌های گسترده و دسترسی ‏API‏ دارد تا بتواند فرایندهای سریع و کارآمدی برای کسب و کار ‏ ایجاد کند. نمونه‌ای از فرایند یکپارچه‌محور، بانکداری آنلاین است که می‌تواند ‏سیستم‌های نرم‌افزاری مختلفی داشته باشد که در کنار هم کار می‌کنند.

  • سیستم مدیریت فرایندهای انسان‌محور

سیستم انسان‌محور افرادی را در بر می‌گیرد که با عملکردهای مختلف اتوماسیونی پشتیبانی می‌شوند. این عملکردها در واقع،  فرایندهایی هستند که در وهله نخست به‌وسیله انسان اجرا می‌شوند و اتوماسیون به‌راحتی قابل جایگزینی با آن‌ها ‏نیست. آن‌ها عمدتاً تأییدیه‌ها و وظایف زیادی دارند که افراد انجامشان می‌دهند. نمونه‌هایی از ‏فرایندهای انسان‌محور عبارتند از: خدمات مشتریان، رسیدگی به شکایات، فعالیت‌‏های تجارت الکترونیک و ثبت گزارش هزینه‌ها.

 

قابلیت های نرم افزار مدیریت فرایندها

 

نرم افزار مدیریت فرایندهای تیمیار چه قابلیت‌هایی برای سازمان دارد؟

  • این پلتفرم ‏BPMS‏ فرایندهای کسب و کارتان را بهینه و خودکار می‌کند.
  • به اتوماسیون گردش کاری و مهندسی مجدد فرایندها کمک می‌کند.
  • ناکارآمدی‌ها یا تنگناها را قبل از تبدیل شدن به مشکلی اساسی شناسایی می‌کند.
  • یکپارچگی را بهبود می‌بخشد؛ زیرا با این نرم‌افزار می‌توانید سیستم‌های مختلف سازمانتان را به هم متصل کنید تا اطلاعات در ‏سراسر آن قابل دسترسی باشند.
  • این پلتفرم‏ ابزاری ضروری برای شرکت‌هایی است که در پی بهبود فرایندهای تجاری‌شان هستند.

 

برای انتخاب کردن سیستم مناسب مدیریت فرایندها چه باید کرد؟

بهترین ‏سیستم مدیریت فرایندها غالباً نسبی است؛ یعنی بسته به شرایط سازمان می‌تواند متفاوت باشد. هر صنعت یا شرکتی متغیرهای زیادی دارد که بر انتخاب و به‌کارگیری یک راهکار سازمانی تأثیر می‌گذارند. عواملی نظیر تعداد و ماهیت تراکنش‌ها و فرایندهای سازمانی، سیستم‌های فعلی و سطح تمرکز و پیچیدگی سازمانی معمولاً تعیین می‌کنند که کدام راهکار نرم افزاری ‏برای کسب و کارتان بهترین است.‏

 

 

 

 
سیستم های نرم افزار مدیریت فرایندها
 

 

 

 

زیرسیستم‌های نرم افزار مدیریت فرایندها و فرم‌ها تیمیار

  • مدیریت ابزار فرم ساز
    • ایجاد فرم جدید
    • مدیریت دسترسی فرم‌ها
  • مدیریت جریان کار
    • ایجاد جریان کار
    • فراخوانی فرم در جریان کار
    • مدیریت دسترسی جریان‌کاری‌ها
مزایای نرم افزار فرایندها
 
فرایندها، سیستم‌ها، زیر سیستم‌ها و عملیات خودکار سیستم مدیریت فرم‌ها و فرایندها تیمیار
  • فرایندها
    • ایجاد فرم به تعداد دلخواه و مدیریت ویژگی‌های فیلدهای فرم
    • ‌حذف فرم
    • ویرایش فیلدهای فرم
    • مشاهده پیش نمایش فرم
    • مدیریت دسترسی‌ها بر اساس فرم و کاربران
    • ایجاد و مدیریت جریان کار (درون رده‌ای/بین رده‌ای/بین بخشی)
      • ایجاد جریان کار ساده
      • ایجاد جریان کار BPMN
    • غیر فعال کردن جریان کار
    • حذف جریان کار
  • سیستم‌ها، زیر سیستم‌ها و ماژول‌های مرتبط
    • ارتباط با سیستم مدیریت اقدامات (تسک‌ها)
      • ایجاد فرم خام
      • فراخوانی فرم در مراحل اقدام و قسمت توضیحات
      • امکان تنظیم فرم به صورت تکرار شونده در جریان کار
    • ارتباط با سیستم مدیریت خرید
      • ایجاد فرم ثبت فاکتور خرید و فرم درخواست خرید
      • فراخوانی فرم در عملیات خرید
    • ارتباط با سیستم حسابداری
      • ایجاد فرم چک پرداختنی/ دریافتنی، ویرایش چک پرداختنی/ دریافتنی، تغیر وضعیت چک پرداختنی/ دریافتنی
      • فراخوانی فرم در ایجاد حساب‌ها
      • فراخوانی فرم در ایجاد اشخاص
      • فراخوانی فرم در ایجاد شناور
      • فراخوانی فرم در ایجاد مراکز
      • فراخوانی فرم در ایجاد پروژه‌ها
    • ارتباط با سیستم پیامک 
      • ایجاد فرم ارسال پیام
    • ارتباط با سیستم پست الکترونیک
      • ایجاد فرم ارسال پست الکترونیکی
    • ارتباط با سیستم مدیریت فروش
      • ایجاد فرم فاکتور فروش، برگشت از فروش، سفارش فروش و پیش فاکتور فروش
    • ارتباط با سیستم مدیریت منابع انسانی
      •   ایجاد فرم درخواست وام‌/ مساعده
    • ارتباط با سیستم پورتال (سایت)
      • نمایش فرم در درخواست جدید
      • ایجاد درخواست جدید بر اساس جریان کاری تعریف شده
    • ارتباط با سیستم مدیریت پروژه
      • فراخوانی فرم در الگو پروژه
      • فراخوانی فرم در پروژه مورد نظر
    • ارتباط با سیستم ارتباط با مشتری (CRM)
      • فراخوانی فرم در صفحه ویرایش اطلاعات مشتری
      • فراخوانی فرم در ثبت توضیحات جدید در صفحه اطلاعات مشتری
    • ارتباط با سیستم گزارشات و هوش تجاری
      • گزارش‌گیری بر اساس فرم‌های ایجاد شده در ماژول‌های مختلف
      • گزارش‌گیری بر اساس لیست اقدام‌های دارای جریان کار مشخص
      • گزارش‌گیری بر اساس مسئول مرحله

 

  • عملیات خودکار
    • استفاده از فرم‌های ایجاد شده در تمام مراحل جریان کار و یا مرحله مورد نظر
    • استفاده از فرم مورد نظر در پورتال (سایت)
    • ثبت پاسخگوی خودکار پورتال (سایت)
    • ارسال خودکار پیامک و ایمیل با استفاده از سرویس پیامک و ایمیل سیستم اتوماسیون اداری

 

ویژگی‌های کلیدی نرم افزار مدیریت فرم‌ها و فرایندها تیمیار

  • یکپارچگی نرم افزار مدیریت فرایند با سایر سیستم‎ها و زیرسیستم‌ها

نرم افزار مدیریت فرایندها و فرم‌های تیمیار، سیستمی یکپارچه از یک ERP کاملاً بومی و ایرانی است، که نیاز به استفاده از نرم افزارهای جزیره‌ای را به کلی برطرف می‌سازد و با ارائه یک راهکار یکپارچه با عنوان نرم افزار یکپارچه مدیریت فرم‌ها و فرایندها تیمیار، این امکان را ایجاد می‌نماید تا تمامی امور مرتبط با کسب و کار در این چارچوب امن به انجام رسد. نرم افزار مدیریت فرایند‌ها و فرم‌های تیمیار مانند دیگر سیستم‌های ERP  تیمیار، سیستمی از این مجموعه قوی بوده و در جهت مدیریت فرم‌ها و فرایندها کاربرد بسیار ویژه‌ای دارد. این سیستم زمانی مؤثر و مفید است که در کنار سیستم‌های مدیریت اقدام‌ات (تسک‌ها)، مدیریت پروژه‌، مدیریت اسناد و مدارک سازمانی، سایت (پورتال)، مدیریت ارتباط با مشتری، منابع انسانی و سیستم‌ها و زیرسیستم‌های مرتبط با اطلاع رسانی‌های درون و برون سازمانی حیات داشته و در کنار هم و به‌صورت یکپارچه همراه باشند

  • تعریف فرم‌ها در مراحل مختلف فرآیند برای ورود اطلاعات توسط کاربر

در نرم افزار مدیریت فرایندها و فرم‌های تیمیار، فرمها، بیانگر مسئولیت فرد ثبت‌کننده‌ اطلاعات است و به عنوان اسناد و مدارک جهت بایگانی و ذخیره اطلاعات محسوب می‌شود. با طراحی صحیح فرم‌ها می‌توان به جمع‌آوری، تجزیه و تحلیل داده‌ها و ایجاد ارتباط مناسب و صحیح دست یافت. در تمام مراحل و یا مراحل خاصی از جریان‌کار می‌توان فرم‌های موردنظر را فراخوانی نمود، تا کاربر و مسئول آن مرحله طبق فیلدهایی (اجباری و غیر اجباری) که در فرم وجود دارد اطلاعات لازم را تکمیل نماید‌.

 

  • فراخوانی فرم در هدر اقدام جدید 

در نرم افزار مدیریت فرایندها و فرم‌های تیمیار، در زمان ثبت اقدام جدید می‌توان یک فرم را جهت نمایش در اقدام، فراخوانی و انتخاب کرد .

فراخوانی فرم در هدر اقدام جدید  ویژگی های نرم افزار مدیریت فرایندها ویژگی های نرم افزار مدیریت فرایندها
  • فراخوانی فرم در یک مرحله خاص

در نرم افزار فرم‌ها و فرایندها تیمیار، در هریک از مراحل اقدام می‌توان فرم مورد نظر را به صورت دستی فراخوانی کرد.

فراخوانی فرم در یک مرحله خاص ویژگی های نرم افزار مدیریت فرایندها
  • فراخوانی فرم به صورت تکرار شونده

در نرم افزار مدیریت فرایندها و فرم‌های تیمیار، باید در تنظیمات جریان کار یک فرم را به صورت تکرار شونده انتخاب کرد‌، پس از ایجاد اقدام جدید و فراخوانی جریان کار مورد نظر فرم ثبت شده به صورت تکرار شونده در همه مراحل نمایش داده می‌شود‌.

فراخوانی فرم به صورت تکرار شونده ویژگی های نرم افزار مدیریت فرایندها
  • امکان سفارشی‌سازی فرم‌ها

در نرم افزار فرم‌ها و فرایندها تیمیار، فرم‌ها را می‌توان باتوجه به پارامترهای تعداد ستون، نوع فیلد، اعتبارسنجی و ... سفارشی سازی کرد و دسترسی مشاهده و استفاده از فرم مورد نظر برای کاربران را محدود کرد.

امکان سفارشی‌سازی فرم‌ها ویژگی های نرم افزار مدیریت فرایندهاویژگی های نرم افزار مدیریت فرایندهاویژگی های نرم افزار مدیریت فرایندها

در نرم افزار مدیریت فرایندها و فرم‌های تیمیار، ثبت تنظیمات ارسال پیامک در مرحله مورد نظر با استفاده از نماد پیامک و ارسال پیام در مرحله مورد نظر به صورت اتوماتیک انجام می‌شود.

  • امکان ارسال و دریافت پیامک و ایمیل در طی اجرای فرایند با استفاده از سرویس پیامک و ایمیل سیستم اتوماسیون اداری
امکان ارسال و دریافت پیامک ویژگی های نرم افزار مدیریت فرایندها
ویژگی های نرم افزار مدیریت فرایندها

در نرم افزار فرم‌ها و فرایندها تیمیار، ثبت تنظیمات ارسال پست الکترونیک در مرحله مورد نظر با استفاده از نماد پست الکترونیک و ارسال آن در مرحله مورد نظر به صورت اتوماتیک انجام می‌شود.

امکان ارسال و دریافت پست الکترونیک ویژگی های نرم افزار مدیریت فرایندهاویژگی های نرم افزار مدیریت فرایندها
  • قرار دادن فیلدهای مخصوص برای ورودی های متن‌/ توضیح‌/ آپلود فایل/ CAPTCHA‌ / تاریخ/ برچسب‌/ چک باکس‌/ لیست کشویی و…

در نرم افزار فرم‌ها و فرایندها تیمیار،  درصورتی که فیلد نوع " انتخاب چندتایی " انتخاب شود‌، در فیلد مقدار لیست‌های زیر را در فیلد مورد نظر به کاربر نمایش داد.

  • کالا: لیست کالا‌ها از ماژول انبار
  • انبار: لیست انبار از ماژول انبار
  • اموال: لیست اموال از ماژول انبار
  • مشتری: لیست مشتریان از ماژول مشتری
  • پرسنل: لیست پرسنل از ماژول پرسنلی
فیلد مقدار ویژگی های نرم افزار مدیریت فرایندها
قرار دادن فیلدهای مخصوصویژگی های نرم افزار مدیریت فرایندها
  • لیست حساب‌ها، اشخاص، شناور‌ها، مراکز هزینه، پروژه‌ها، بانک‌ها و مراکز هزینه از ماژول حسابداری
    • مشتری: لیست مشتریان از ماژول مشتری
    • پرسنل: لیست پرسنل از ماژول پرسنلی
    • حکم: لیست احکام از ماژول پرسنلی
    • شعبه: لیست چارت از ماژول شعبه
ویژگی های نرم افزار مدیریت فرایندها
 
  • ایجاد جریان کاری‌های ساده/ بین رده‌ای و بین بخشی

در نرم افزار مدیریت فرایندها و فرم‌ها تیمیار،  با استفاده از این ویژگی می‌توان جریان کاری‌های ساده/ بین رده‌ای و بین بخشی به جهت ایجاد ارتباط میان بخش‌ها و رد‌های متفاوت، ایجاد کرد.

ایجاد جریان کار بین بخشی‌/ بین رده‌ای در تب BPMN سازمانویژگی های نرم افزار مدیریت فرایندها
ایجاد اقدام در رده مرحله 1ویژگی های نرم افزار مدیریت فرایندها
ایجاد اقدام در رده مرحله 2ویژگی های نرم افزار مدیریت فرایندها
ایجاد اقدام در رده مرحله 3ویژگی های نرم افزار مدیریت فرایندها
  • امکان ایجاد انواع گزارش‌های تحلیلی و ترکیبی به کمک  BI

در نرم افزار فرم‌ها و فرایندها تیمیار، امکان ایجاد انواع گزارش‌های یکپارچه از طریق راهکار هوش تجاری تیمیار وجود دارد. همچنین توانایی استفاده و مشاهده این گزارش های تحلیلی و ترکیبی بر روی داشبورد مدیریتی به‌صورت جداگانه وجود دارد. 

گزارش اقدامات با جریان کار مشخصویژگی های نرم افزار مدیریت فرایندها

گزارش اقدامات بسته شدهویژگی های نرم افزار مدیریت فرایندها

 

 نتیجه‌گیری

نرم افزار مدیریت فرایندها ابزارهایی را جهت مدیریت استقرار و توسعه مدل‌های فرایند کسب و کار فراهم می‌کند. این سیستم به مدیران امکان ‏می‌دهد تا فرایندهای جدید را طراحی و راه‌اندازی کنند و فرایندهای فعلی را با بهبود مستمر ‏ارتقا دهند. با بهره‌گیری از سیستم‌های تیمیار در زمینه مدیریت فرایندها، می‌توانید فرایندهای سازمانی را به بهترین شکل در خدمت ارتقای بهره‌وری و تحقق اهداف سازمانی قرار دهید. چنین سیستم‌هایی ارتباطی منطقی و سازنده را بین اجزای سازمانی برقرار و آن را تقویت می‌کنند.

 

{{massage_and_class_chat.message}}
{{massage_and_class_tariff.message}}