کارآفرین موفق باید چه مهارت هایی داشته باشد

کارآفرین موفق می‌تواند هر شخصی باشد که یک کسب‌وکار را راه‌اندازی کرده یا اداره می‌کند. این افراد، نسبت به فردی که کارمند یک کسب‌وکار است، ریسک بیشتری را متحمل می‌شوند. غالبا، ریسک کارآفرینی به شکل ریسک مالی، شغلی، عاطفی یا ریسک‌های کلی در کسب‌وکار در نظر گرفته می‌شود.

از آن‌جایی که برای کارآفرینی که یک کسب‌وکار موفق را توسعه می‌دهد، خطر شکست زیادی وجود دارد، مهارت‌های بسیار خاصی وجود دارند که وی برای موفقیت باید از آن‌ها برخوردار باشد.

 

کارآفرین موفق

 

قیمت ERP تیمیار

 

نکات کلیدی

  • یک کارآفرین موفق باید توانایی برقراری ارتباط موثر، انجام معامله و فروش، تمرکز، یادگیری و تدوین استراتژی را داشته باشد.
  • توانایی یادگیری مداوم، فقط یک مهارت کارآفرینانه نیست، بلکه یک مهارت بسیار ارزشمند برای زندگی است.
  • رشد کسب‌وکار مستلزم یک استراتژی دقیق بر اساس جهت‌گیری و ورزیدگی آن است.

مهارت‌های ارتباط موثر

هر کارآفرینی باید یک ارتباط‌ دهنده موثر باشد. کارآفرین چه خودش تنها باشد و چه جزء 500 شرکت برتر مجله Fortune، باید نحوه تعامل موثر با همه زینفعان و ذینفعان بالقوه‌ای که با کسب‌وکار در تماس خواهند بود را بداند.

ضروری است که یک کارآفرین بتواند با کارمندان، سرمایه‌گذاران، مشتریان، طلبکاران، همتایان و مربیان خود ارتباط موثر برقرار کند. اگر کارآفرینی نتواند ارزش شرکت خود را نشان دهد، بعید به نظر می‌رسد که این شرکت بتواند موفق عمل کند.

آن‌ها همچنین باید بر همه اشکال ارتباطی اعم از مکالمات دو نفره و حضوری، مکالمات گروهی، ارتباطات کتبی و ایمیل یا پیام‌های آنلاین تسلط داشته باشند.

مهارت فروش

لازمه رسیدن به موفقیت، برخورداری از مهارت‌های ویژه فروش به‌علاوه ارتباطات ضروری است. به‌عنوان یک کارآفرین، فرد باید بتواند هر چیزی را بفروشد. یک کارآفرین باید ایده تجاری را به سرمایه‌گذاران بالقوه، محصول یا خدمات را به مشتریان و خود را به کارمندان بفروشد.

اگر یک کارآفرین قادر به برقراری ارتباط موثر باشد، برای فروش ایده‌های خود و محصولات فیزیکی مجهزتر خواهد بود.

در ابتدا طبیعی است که کارآفرینان اولین فروشنده در شرکت‌های مربوطه باشند. این مهارت‌های فروش برای نشان دادن ارزش کسب‌وکار به کلیه ذینفعان داخل و خارج از شرکت ضروری است.

مهارت تمرکز

مسیر کارآفرینی موفق با فراز و نشیب‌هایی همراه است. اوج موفقیت‌ها و ناکامی‌ها از شکست است. یک کارآفرین موفق باید توانایی تمرکز داشته باشد تا بتواند در صورت سخت شدن جریان، کار را ادامه دهد.

یکی از مهم‌ترین خطراتی که کارآفرین با آن روبرو است، خطر بی‌ثباتی عاطفی است. این مهارت را می‌توان به‌عنوان تفکر با ذهنیت آخر هم در نظر گرفت. مهم نیست که کارآفرین با چه چالش‌هایی سروکار دارد و از آن‌ها عبور می‌کند، یک کارآفرین موفق تمرکز لازم را دارد تا نگاهی غیرقابل باور در هدف نهایی داشته باشد و می‌تواند خود را تحت فشار قرار دهد تا به آن برسد.

توانایی یادگیری

توانایی یادگیری یکی از مهم‌ترین مهارت‌های زندگی است، حال در کارآفرینی اهمیت آن صد برابر می‌شود. اگر کسی در حال ایجاد شغل باشد، توانایی یادگیری برای کسب موفقیت ضروری است.

فراز و نشیب‌های یک کارآفرین غیرقابل‌اجتناب است. کارآفرین به مهارت بالایی برای یادگیری و تمایل به یادگیری نیاز دارد. اگر فرد قادر به یادگیری در هر شرایطی، حتی در شرایط شکست باشد، مهارت‌های لازم برای تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق را دارد. عدم موفقیت می‌تواند به گسترش دانش و درک شخصی از تجارت کمک کند.

66 درصد از کسب‌وکارهای جدیدی که طی 10 سال اول فعالیت خود شکست خورده‌اند، در اداره آن ضعیف بوده‌اند.

استراتژی کسب‌وکار

درحالی‌که یک کارآفرین موفق بنا به تعریف خود یک کسب‌وکار موفق را ایجاد کرده است، مهارت استراتژی تجاری در واقع پنجمین مهارت مهمی است که یک کارآفرین به آن احتیاج دارد. غالبا، کارآفرینان با قدرت اراده خودشان، در کسب‌وکار خود موفق می‌شوند.

با استفاده از مهارت‌های ارتباطی موثر، مهارت‌های فروش، تمرکز عمیق و توانایی بالای یادگیری، یک کارآفرین در واقع می‌تواند استراتژی کسب‌وکار را در زمان اوج‌گیری بیاموزد. با این وجود، هنگام ایجاد و رشد یک کسب‌وکار، مناسب بودن ساختار و استراتژی رشد مبتنی بر جهت و مهارت‌های تجاری، بسیار اهمیت دارد. یک کارآفرین موفق باید استراتژی کاملی داشته باشد تا کسب‌وکار خود را از خوب به عالی سوق دهد.

مترجم: رزیتا مرعشی

منبع: investopedia

{{ message_need_to_login }}
{{language.message_not_empty}}
{{count_of_comments}} 
{{massage_and_class_chat.message}}
{{massage_and_class_tariff.message}}